Så kom sommaren tillbaka igen!

Så kom äntligen sommaren tillbaka!
Jag har lidit med våra gäster, som fått tampas med storm och kyla men trots sämre förhållanden, så har modet inte sviktat.
Igår kväll träffade jag dom flesta som är ute, både vid Ajvin och Anasjölägret. I …stormen har öringen varit på hugget. Mötte två grabbar som var på väg hem efter en fyradagars vistelse vid Anasjön, rapporterade bra fiske, både i tjärnarna närmast lägret och i Anasjön. Dom hade tagit upp fem fiskar till mat. Hur många fiskar dom släppt tillbaks hade dom tappat räkningen på…
Vår ålderman har också trotsat vädret, och det första han gjorde, direkt vid ankomst, var att plocka upp en 2-kilos öring i Anasjön. Gammal är äldst!
I Ajvin har det pga stormen, mestadels fiskats i Rullån och de mindre tjärnarna. Även där har fisket, trots kylan, och tack vare kreativa fiskegäster fungerat bra! Det verkar som om fisket över lag är bättre än förra säsongen, och det känns ju väldigt kul!
Själv njuter jag i full drag, av att flänga omkring mellan lägren, dricka kaffe och höra fiskehistorier av våra trevliga fiskegäster! Att jag äntligen får köra en båt med ratt, gör ju inte saken sämre.
Skitfiske på er Alla!

Kommentera

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!